Staart
Uudet veneet  »  Sea Ray  »  Sea Ray

Sea Ray

Where Land Ends, Life Begins.

Amerikkalainen Sea Ray kuuluu maailman suurimpiin moottoriveneiden valmistajiin. Sen lähes 50 veneen mallisto kattaa veneitä 17 jalasta aina 61 jalkaan saakka. Suomeen Sea Raytä on maahantuotu jo yli 20 vuoden ajan ja nykyään se on tunnetuin tuontivene Suomessa. Sea Ray malliston veneet ovat yhdistelmä innovatiivista tyyliä, ja kehittynyttä tekniikkaa. Valikoimasta löytyy vene vaativallekin veneilijälle, jolle laatu ja näyttävyys veneilyssä ovat itsestäänselvyys.

Sport Boats
Urheilullinen Sport Boats mallisto koostuu 19-30 jalkaisista veneistä, jotka sopivat erityisesti vesiurheilusta ja veneretkistä lähisaaristoon pitäville.

Sport Cruisers
Sport Cruisers 24-37 jalkaisesta mallistosta löydät perheellesi matkakäyttöön sopivan veneen. Veneiden ajomukavuus ja asuinmukavuus ovat huippuluokkaa.

Sport Yachts
Sport Yachts -mallisto koostuu  36–51-jalkaisista veneitä, joiden innovatiivinen suunnitelu ja edistyksellinen tekniikka tekevät mallistosta kokoluokkansa edeltäkävijän.

Yacht
Yachts malliston veneet edustavat veneiden ehdotonta parhaimmistoa. 52 -58 jalkaisesta mallistosta löydät edustusjahdin yrityksellesi tai asuttavan veneen perheellesi.

Sea Ray Uutuus 2015! 19 SPXE


Sea Ray 185 Sport Sea Ray 185 Sport

© 2015 Merimarina Oy | Poijukatu 5, 33100 Tampere | 010 3277 360 | sales@merimarina.fi